En forening for alle

BLIV MEDLEM

Forestil dig, at du har brugt år – ja, måske har din familie brugt generationer – på at bygge et firma op. Du har været igennem alle de op- og nedture, som iværksættere oplever. Du har et ansvar for en masse medarbejdere og ligger i perioder søvnløs om natten, fordi fremtiden er usikker, men i det mindste spiller alle efter de samme regler.

Pludselig kommer der en konkurrent, som ikke behøver ligge søvnløs om natten – for når kassen er tom, bliver den med et statsfinansieret trylleslag fyldt op igen. Nu er det dig og dine konkurrenter og kolleger, der må fyre medarbejdere og lukke firmaet – lukke dit hjerteblod.

Det er virkeligheden for de danske fragtfirmaer.

Foreningen Stop Unfair Fragt kæmper mod statsstøttet konkurrence. Vi kæmper for, at vilkårene skal være lige for alle og spillereglerne ens.

Vi har i årevis prøvet at råbe fagforeninger, organisationer og politikere op. Men ofte bliver vi mødt med et hmm, tjah og øh bøh. Og selv om vi føler, at der er opbakning derude – så bliver det ikke fulgt op med de nødvendige handlinger.

For sandheden er, at politikerne godt ved, at den er helt galt – det gør fagforeningerne og erhvervsorganisationerne såmænd også.

Selv om vi er en forening, der primært henvender sig til private aktører i transportsektoren, så ser vi også en udbredt utilfredshed blandt danskerne over for PostNord og PostNord Logistics A/S. Og vi har brug for din stemme.

Du kan være med til at sige stop for unfair konkurrence. Derfor er foreningen også en forening for alle. Alle, der er utilfredse med at staten holder hånden under sine egne og udkonkurrerer alle andre, kan være med i foreningen.

Det er vigtigt, at vores forening kommer bredt ud, og bliver hørt i det offentlige rum. Du kan helt gratis blive medlem af foreningen her:

BLIV MEDLEM

Ingen kan kæmpe økonomisk mod en statsejet virksomhed – men sammen kan vi råbe op og gøre opmærksom på den helt forskruede og unfair konkurrence. Og der er din stemme vigtig.

Følg vores hjemmeside, hvor vi løbende lægger nyheder og afsløringer ud – og følg vores sociale medier, hvor du meget gerne må dele og like vores opslag.

Det er ikke billigt at kæmpe mod staten, så hvis du ønsker at støtte foreningen økonomisk så kontakt gerne stifter og bestyrelsesmedlem Jens-Ole Larsen: jol@stcfragt.dk